Eväitä
Kanttarelleja ja mozzarellaa puolukkakastikkeessa
- Tietoja
- Luotu: 16.10.2009 11:44
- Viimeksi päivitetty: 07.01.2011 20:03
- Julkaistu: 16.10.2009 11:44
- Osumat: 11239
Tarvitset:
Trangian
Veitsen
Lusikan
Sekä:
Kanttarelleja
1 mozzarella-juusto
1/2 dl puolukoita
4 rkl puolukkalikööriä
1 rkl hunajaa
suolaa
valkopippuria
Keitä puolukoita 1dl:ssä vettä kunnes puolukat hajoavat, noin 6-8 minuuttia (lisää tilkka vettä jos neste haihtuu liikaa) lisää joukkoon hunaja ja keitä vielä 2 minuuttia hiljaisella liekillä koko ajan sekoittaen. Sekoita joukkoon likööri ja anna kiehua minuutin verran. Nosta pois tulelta ja jätä odottamaan. Kastike tulee jäädä juoksevaksi.
Pilko sienet isoiksi lohkoiksi ja paista nopeasti voissa, max 1 minuutti. Mausta suolalla ja valkopippurilla.
Leikkaa mozzarella siivuiksi. Kokoa annos kauniisti lautaselle ja nauti lämpimänä.
Petri Hautala
www.tuulenhuminaa.fi