Lehti 3/2011

Cooking in Landscapes - Vegetarian and Fish Recipes for Explorers

Tunturikeittiö on julkaissut reseptinsä valokuvakirjana. Reseptit ovat oikeasti sellaisia, joita voi tehdä retkellä, kun ruoka-ainekset ja koko keittiö kannetaan mukana monen päivän ajan. Useimmille meistä se tarkoittaa kuivattuja raaka-aineita. Ruoat näyttävät herkullisilta ja ovat maukkaita. Ei ole mitään hyvää syytä syödä huonosti retkellä, joka on retkeilijän juhla-aikaa. Tämä on kirja meille, jotka haluamme nauttia hyvästä ruoasta.

Ruuat on suunniteltu tehtäväksi retkikeittimellä tai tulella. Tuunattuja, maukkaita puuro- ja tai aamiaisreseptejä on ilahduttavan monta, jälkiruokia viisi. Kalaruokia on yhdeksän, yksi niistä sushiohje, muita ruokia kahdeksan. Ilahduttavaa, että mukana on myös haukiruokia, taimenesta on helpompi saada herkullista. Joitakin reseptejä voi vaihtoehtoisesti valmistaa liharuokina. Yksi sivu on kasvisten kuivaamisesta, esim. mitkä pakastekasvikset soveltuvat kuivattaviksi.

Kirja on hyvin kaunis, se sopii erinomaisesti lahjaksi, iloksi ja inspiraatioksi.

 

Cooking in Landscapes - Vegetarian and Fish Recipes for Explorers
Piritta Kantojärvi
2011
ISBN: 978-952-92-9444-2
48 sivua

Kirjan voit ostaa täältä

http://tunturikeittio.com/kirja/

Lisätietoja

http://tunturikeittio.com/

http://cookinginlandscapes.com/

 


 

Maria Haakana