Lehti 1/2012

Lehti 1/2012

Jos vielä hetken maltamme ennen kuin kirmaamme mettään, sillä painolämmin Kevät-Outa on täynnä hyvää luettavaa ja katseltavaa. Iloitsemme, että meidän monen suuri idoli Antti Kalliokoski kertoo ajatuksistaan Ihminen nimen takana -sarjassamme. Antin lempiretkimaastojen tuntumasta saamme lukea Mietteitä Näkkälästä.

Outan mukana retkeilemme Kolilla, Seitsemisessä ja hanhia ihailemassa. Näiden lisäksi pääsemme maailman kauneimmalle vaellusreitille sekä kaamokseen hiihtelemään. Aina ei ole onni myötä, jatkuva sade vetyttää mielenkin – mutta hyvä siitä on sisällä fiilistellä.

Sadepäivien iloksi on meillä kirjoissa uusia aarteita: Kuikka, alkulintu, Luonnossa Valkeapään kanssa, Metsäveri - Aslak Ola Aikion elämää ja tarinoita sekä Vuosi metsässä. Mikään niistä ei kulu kertalukemalla. Upeita kirjoja tehdään yhä.

Kaamoksen kuvien lisäksi on meillä nähtävillä hyvin erilaisia, mutta hienoja ja mielenkiintoisia kuvia ja kuvasarjoja, joissa luonto ja Lappi näyttäytyvät eri tavoin. Jukka Hirvosen kuvat kuljettavat meidät herkällä siivellä kevääseen. Jouni Näkkälän puhutteleva ja komea Las Inari -kuvasarja ravistaa totuttua.

Nautitaan kesäluonnosta ja -retkistä, tulkaa mukaan tekemään Outaa

Toimituskunta


Eväitä

Ihminen nimen takana

Kirjoja

Kolumni

Kotipihan nurkilta

Kuvia

Lyhyet
Mielenpäällä
Niksi-Outa

Reissuja

Sielun outa

Videot