Lukijalle

Lukijalle

Olet tullut uudenlaisen retkeilylehden sivuille. Täällä kaikilla on mahdollisuus kertoa juttuja ja  kaikkien ääni on yhtä arvokas. On sama, haaveiletko ensimmäisestä reissustasi, vai onko niitä satoja. Me kunnioitamme luontoa ja toisiamme, huumorii suap olla ja täällä saa olla myös mieltä.

Eikä asiaakaan karsasteta.

Lehden idea

Lehden idea syntyi ajatuksesta, että puuttui yhteinen paikka kertoa juttuja, mielipiteitä, haaveita, asiaa retkeilyyn ja erämaihin liittyen. Monella meistä on retkipuheen kaipuu. Toiset ovat oppineet vaikenemaan, toisilla juttu kuin juttu päättyy erämaahan tai leiriin.

Tuntui myös puuttuvan tavallisen retkeilijän äänitorvi.

Kuinka usein lehti ilmestyy

Lehti ilmestyy kun siinä on tarpeeksi kiinnostavaa asiaa. Tulehan kirjoittamaan oma osasi.

Keitä me olemme?

Lehden kirjoittajat ovat tavallisia, eri ikäisiä retkeilystä innostuneita.

Haluatko rekisteröityä lehden lukijaksi?

- lähetämme s-postia aina kun uusi lehti julkaistaan.

Hienoa, rekisteröidy etusivulla. Antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään aktivointilinkin sisältävä viesti. Tili tulee aktivoida napsauttamalla viestissä olevaa linkkiä ennen kuin voit kirjautua sivustolle.

Haluatko kirjoittaa lehteen?

Hienoa! Lähetä sähköpostia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kaikki juttujen oikeudet jäävät aina kokonaisuudessaan kirjoittajille.

Onko Sinulla hyvä juttuidea, mutta et halua itse kirjoittaa siitä?

Hyvä, kerro toki. Lähetä s-postia osoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai kerro se meille lomakkella.

Palautetta

otamme mielellämme vastaan sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai lomakkeella.

hyviä retkihetkiä!

Lehden vastaavana toimittajana, toimituskunnan puolesta 

Maria Haakana, Jyväskylä

outa(ät)outa.fi