Lehti 1/2014

Upeaa, Eeva Kilpi on kirjoittanut meille Outan lukijoille kirjeen ja muistellut omia vaelluksiaan! – Tämän lisäksi Outassa retkeillään Koilliskairassa ja Paistuntureilla, sekä kohtalokkaalla Kalmankaltiolla. Lähiretkissä pääsemme nuoruuden huimalle seikkailulle, Valkulamminvuoren salaisuuteen ja siltojen alle. Mielenpäällä puhuttaa yksinvaellus. Luonnosta pääsemme nauttimaan myös kuvin.

Tämänkertaisessa Outassa nousi yhdeksi teemaksi lapset ja retkeily uusien kirjojen ja lähiretkien myötä. Kirjoihin pääsivät myös Ketunpyyntiopas, uutuus Lapinhullu ja Vuoden kaunein kirja.

Lyhyisiin olemme koonneet kesän mielenkiintoisia tapahtumia. Niksi-Outan vinkein valmistat lämmittimet, tarpeelliset myös kesäretkillä. Jouko Koivu jakaa kanssamme kokemuksia ahkioista.  

Sokerina pohjalla on tuokio taiteilija Pera Kaasisen kanssa, jonka luontoon ja retkeilyynkin littyvästä taiteesta olemme saaneet nauttia myös Facebookin Tulilla -ryhmässä. Kuten hän sanoo Tärkein paikkani on siellä missä olen. Toivottavasti se on usein meillä kaikilla ulkona luonnossa.

Toimituskunta

 

Ihminen nimen takana

Kirjoja

Kotipihan nurkilta

Kuvia

Lyhyet

Mielenpäällä

Niksi-Outa

Perhe ja retkeily

Reissuja

Sielun outa

Varusteita