Kirjoja retkeilystä, Lapista, luonnosta, erämaista tai muusta mukavasta

Lapsiperheen retkeilyopas

Lapsiperheen retkeilyopas soveltuu päiväretkioppaaksi kaikille retkeilijöille, vaikkakin se on suunnattu erityisesti lapsiperheille. Kuvat, kartat ja tekstit esittelevät 80 erilaista pääasiassa alle viiden kilometrin mittaista merkittyä reittiä kaikkialla ympäri Suomea. Oppaan alussa luku Lapsen kanssa retkelle antaa vinkkejä siitä, mitä lasten tai miksipä ei kaiken ikäisten kanssa liikkuvan kannattaa ottaa huomioon retkeä suunnitellessa.

+ Opas on täsmällinen, huolellisesti tehty, selkeä, kaunis ja hyvin taitettu. Kuvitus on tarkoituksenmukaista, kauniit kuvat kertovat lisää kohteista.
+ Kohteista ei tarvitse hankkia lisäkarttoja. Oppaan tie- ja maastokartat riittävät niin perille löytämiseen kuin maastossa kulkemiseen.
+ Reitit ovat kuvattu tarkkaan. Ne on määritelty vaativuuden mukaan helppoihin, keskivaativiin, vaativiin tai sopivatko ne kenties lastenvaunujen kanssa kuljettavaksi – tai miksipä ei rollaattorilla tai pyörätuolilla?
+ Oppaassa esitellään erilaisia kohteita, tarjolla on esim. harjupolkuja, pitkospuita, hiekkarantakohteita, ja erityisiä kohteita kuten hiidenkirnuja tai vesiputous. Lisäksi opastetaan hiihto-, pyörä-, melonta- ja laivaretkiin sekä pariin erilaiseen telttaretkeen.
+ Wire-sidonta, eli kierresidonta helpottaa käyttöä ja oppaan paperi on tarkoituksenmukaista, normaalia vahvempaa.
+ Hyvä lahjakirja.

– Toivoisin, että kirjan sivut olisivat irrotettavissa, mukaan olisi voinut ottaa vain retkikohteeseen liittyvät sivut.


Selaile kirjanäytettä täällä
http://issuu.com/karttakeskus/docs/lapsiperheen_retkeilyopas

Lapsiperheen retkeilyopas
Jouni Laaksonen
17 x 17 cm, 208 sivua
wire-sidottu, kovakantinen
Karttakeskus
ISBN: 978-952-266-195-1

 

Maria Haakana