Videot

Fjällräven Akka Dome 3

Fjällrävenin uuden kupoliteltan pystytys on helppoa kuin heinänteko! Tässä tyylinäyte Naltijärveltä huhtikuussa 2010. Tarkempi arvio teltasta varusteosiossa.

 

 

Vaellusvideo Käsivarren erämaa, Yliperä

Video kertoo Käsivarren erämaan, Yliperän talvisesta hiihtovaelluksesta huhtikuussa 2010. Vaelluksen kulusta ja tunnelmista kertoo Jari Teräväinen. Hänelle sekä Käsivarrenalue että talvivaellus ja -telttailu ovat uusia kokemuksia. Yliperän oikukas sää sotkee heti kättelyssä huolella laaditut reittisuunnitelmat. Hiihtoreitti kulkeekin Pihtsusjärven kautta Haltille ja sieltä edelleen mm. Meekonjärvelle.

Kesto 34 min 05 s.

Toteutus Jouni Ohtamaa

Tuotanto: ProCivitas Osk, 2010

Musiikki: Sambodhi Prem - Seven Waves of Knowing

Kappaleet: Enjoying Silence, Living in Beauty, Rising in Love, Reflecting the Moon, Awakening Now

Lisenssi: Creative Commons Nimeä 3.0 Muokkaamaton

Jouni Ohtamaa

Luontovideo Syötteen kansallispuistosta

Kun kaipaus iskee vaarojen rinteille, hillaisille jängille tai tykkylumisille hangille, niin ota rauhallisesti. Kun olet rauhoittunut ja sinulla on tarpeeksi aikaa, niin katso luontovideo syötteen kansallispuistosta (video kestää 43 min 40 sek). Aloitin kuvaamaan Syötteen kansallispuistossa viime juhannusaattona. Vietin kesäloman Syötteen vaarojen rinteillä ja jängillä. Kävin syksyllä ja telttailin metrisessä hangessa.

Luontovideo kertoo Koillismaalla, Pudasjärven, Taivalkosken ja Posion kuntien alueella sijaitsevasta Syötteen kansallispuistosta. Ohjelmassa näkyvät kansallispuiston vaarat, metsät, suot ja vesistöt. Videoa on kuvattu Syötteen, Maaselän ja Salmitunturin alueilla.

 

 

Jouni Ohtamaa

http://jouninkuvat.videopaja.fi

 

Vaellusvideo Tuntsan erämaa

Säätiedotus kertoi Tuntsan Värriötuntureilla olevan 101 cm lunta. Teuvo hiihti -30 asteen pakkasessa vanhaa moottorikelkan jälkeä kohti Tulppion Latva-aapaa. Matkaa ensimmäiseen kohteeseen oli reilu 18 km. Edessä oli telttayö hyytävässä pakkasessa ja sen jälkeen hiihtoa upottavassa umpihangessa. Vaellusviikon aikana lunta tulikin lisää lähes 30 senttiä. Mitä muuta - katso koko vaellusvideo, niin tiedät!

 

Jouni Ohtamaa

http://jouninkuvat.videopaja.fi