Niksi-Outa

Villasäärystimet

Säärystimet ovat hyvät suojat nilkoille ja säärille. Autoilijan jalkoja ne lämmittävät suloisesti talvipakkasella. Neuloin säärystimiä joustinneuleella, makkaratekniikalla ja junasukkien varsiohjeella. Kaikki istuvat hyvin kinttuun.

Säärystimet makkaratekniikalla:

http://www.ullaneule.net/0308/ohjeet_makkaralla.html

Säärystimet joustinenuleella:

http://www.novita.fi/cms.php?cms_cname=neulemallisivu&nlm_id=91534Makkara- ja junasukkasäärystimet. Silmukoita 60, lankana Novita 7 veljestä.

Kynsikkäät ja rannekkeet

Kynsikkäät ja rannekkeet ovat mainiot myös autoillessa. Kaupassa asioidessa ei tarvitse riisua niitä pois, kun sormet ovat vapaina. Ulkoilmaelämässä  ne ovat tuikitarpeelliset.

Kynsikkäät:

http://yarn-spirit.com/?page_id=919

Rannekkeet:

http://www.villakivi.fi/helpot-rannekkeet-p-654.htmlYksinkertaisin ranneke on joustinneulepötkö, jossa on reikä peukalolle, kehittyneemmässä mallissa osittain neulottu peukalo. Kynsikkäät ovat katkaistut sormikkaat. Lankana Novita Nalle ja Novita 7 veljestä.

Kaulurit

Kauluri on liikkuessa kätevämpi kuin kaulaliina. Tuunasin kokeeksi itselleni vanhasta pitkästä villapiposta kaulurin. Purin ylimääräisen pois ja lisäsin silmukoita allaolevan ohjeen mukaan. Ohjeella saa mainion kaulurin lapselle, naiselle ja miehelle. Se on mukava ja istuu hyvin kaulassa ja suojaa hartioita.

Kauluri:

http://www.villakivi.fi/kauluri-kahdella-varilla-p-1081.htmlKuvan kauluri on neulottu Baby 100 % merinovillalangasta, puikot 2,5 mm, silmukoita 150, aikuisen koko. Ohuesta langasta neulottu kauluri ei ole ahdistavan paksu mutta kuitenkin lämmin.